16T keraminės anglies kepsninė komado bona
€351.65
Pagrindinė informacija
Korpuso skersmuo: 40,5 cm
Grotelių skersmuo: 33,5 cm
Kepimo grotelės: nerūdijančio plieno
Surinkto matmenys: 55 x 55 x 55 cm
Darbinis aukštis: 29 cm
Viršutinė ventiliacijos anga: ketaus
Juosta / spyruoklė / pagrindas: plienas
Pakuras: mulitas (atsparumas temperatūrai iki 1000 laipsnių)
Grilio kupolas / grilio pagrindas: mulitas (atsparus 1000 laipsnių)
Liko 54
Šiuolaikinės didelės keraminės anglies kepsninės
Šiuolaikinės keraminės anglies kepsninės, kuriose dera ne tik puikūs kepimo parametrai, bet ir estetika bei funkcionalumas. Elegantiška išvaizda ir tvirta konstrukcija pavers jį neatskiriamu terasos elementu. Kepsninė turi įspūdingo 40,5 cm skersmens pagrindinį korpusą, kuris suteikia pakankamai vietos skaniems patiekalams ruošti. 33,5 cm skersmens kepimo grotelės garantuoja tikslų ir tolygų kepimą ant grotelių, nepriklausomai nuo maisto rūšies. Jis puikiai praleidžia šilumą, o tai reiškia tolygų maisto kepimą ant grotelių. Židinys pagamintas iš multimedijos ir atsparus temperatūrai iki 1000 laipsnių, užtikrina ilgaamžiškumą ir saugumą naudojimo metu.
Įrenginyje naudojami funkciniai sprendimai
Bambuko rankenos : medžiaga yra nekenksminga aplinkai ir tuo pat metu lengvai suimama.
Dviejų sluoksnių nerūdijančio plieno reguliuojamos durys : leidžia surinkti pelenus ir srautą.
Patvari vyrių sistema : tvirta vyrių sistema neleidžia dangčiui užsidaryti.
Ketaus oro išleidimo anga viršuje : lengviau valdyti oro srautą, taigi ir temperatūrą viduje.
Termometras dangtelyje : palengvina optimaliai pagamintų patiekalų paruošimą.
Praktiškas grilis su dangteliu ir termometru
Šiuolaikinės keraminės anglies kepsninės yra puikus stiliaus, funkcionalumo ir ilgaamžiškumo derinys. Sukurta atsižvelgiant į grilio entuziastus, šios praktiškos kepsninės su dangčiu pateisins net išrankiausių vartotojų lūkesčius, suteikdamos nepamirštamų skonio ir aromato akimirkų susitikimų lauke metu.
Kepimas ant grotelių, lėtas kepimas, rūkymas ir kepimas
Rūkymas (110-135 °C)
Tradicinis būdas dėti medžio drožles į anglį kepant mėsą. Čia patiekalai įgauna puikų skonį.
Kepimas (260-370 °C)
Technika, naudojama apkepti visas konkretaus gaminio puses ant grotelių.
Kepimas ant grotelių (160-180 °C)
Tai leidžia greitai paruošti mėsą ir daržoves – tiesiai ant grotelių arba naudojant specialią keptuvę.
Lėtas kepimas (160-180 °C)
Dažniausiai naudojamas duonai kepti, dažniausiai trunka daug valandų, o kartais net visą naktį.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.